Anmäl dig till Matresan 2024

Med rekordmånga utställare år efter år är det nu äntligen dags för Matresan! Nu laddar vi om för en ny publiksuccé – välkommen att anmäla dig som utställare.

Matresan i Örebro län samlar mathantverkare, krögare och entreprenörer under en gemensam öppethelg runtom i länet. Besökare kan på egen hand upptäcka lokal produktion och möta människorna bakom maten. 

Så fungerar det

 • För dig som producerar, säljer eller arbetar med mat i Örebro län
 • Försäljning och lokaler står deltagare för själva
 • Ni behåller alla era intäkter från evenemanget
 • Er verksamhet syns på vår webbaserade karta med bild och information
 • Ni får ta del av den gemensamma marknadsföringen
 • Anmäl er innan den 31 maj

Samarbeta med andra utställare!

Locka fler besökare genom att samarbeta med andra deltagare! Glöm inte att alla företag som bedriver försäljning måste anmäla sig för att vara med på kartan och i övrigt marknadsföringsmaterial.

Pris för deltagande

Då mycket tenderar att bli dyrare och dyrare har vi i år valt att göra tvärtom och sänkt anmälningsavgiften.

Anmälningsavgift: 800 kr exkl. moms. (tidigare 1000 kr exkl. moms)

Observera att din anmälan är giltig först när anmälningsavgiften har inbetalats. Fakturering sker efter sista anmälningsdag.

Webbplats med information om deltagare + karta över länet 

Årets Matresa får en uppdaterad webbsida med ännu bättre överblick. 

Marknadsföring i sociala medier

Sponsrat innehåll om Matresan samt anmälda deltagare.

Artiklar

Tidigare år har Matresan fått stor uppmärksamhet i lokal press.

Anmälan

Helt ny utställare

Via knappen nedan kan du anmäla dig som ny utställare till Matresan. Du kommer att behöva registrera ett konto med e-postadress och lösenord. Detta är för att du ska kunna logga in och redigera din utställarplats själv med bilder och information.

Gör så här

 1. Skapa ett konto, här behöver du bara fylla i användarnamn, e-postadress och lösenord.
 2. När du skapat ett konto får du ett mail där du måste du klicka på länken för att bekräfta ditt konto.
 3. Efter att du bekräftat ditt konto kan du logga in med uppgifterna du angivit.
 4. För att anmäla sig och lägga till en utställarplats. Klicka på knappen ”Till anmälan”. Fyll i uppgifterna och klicka på ”Skicka”.
 5. Nu står din utställarplats som väntande och så snart vi har godkänt din begäran kommer din plats synas på kartan över utställare.
 6. Du kan närsomhelst redigera dina uppgifter. Om du redigerar, glöm inte klicka på ”+ Submit for review”. igen. Viktigt att statusen står som väntande. Annars kommer inte din uställarplats bli godkänd och synas på kartan.

För dig som deltog förra året

Du som deltog förra året har möjlighet begära åtkomst till den utställarplats som redan ligger inne sedan förra året, för att på så vis slippa mata in informationen på nytt. Det som eventuellt har ändrats sedan förra året går förstås bra att redigera, och det går att lägga till nya bilder, ny text etc.

Gör så här

 1. Logga in på ditt befintliga konto. När du loggat in på ditt konto listas den/de utställarplats/utställarplatser du har tillgång till.
 2. För att din anmälan ska gå igenom måste du anmälan din utställarplats. För att göra detta klicka på kugghjulet jämte namnet på din utställarplats. välj ”+ Submit for review”. Klicka sedan på ”Skicka”. Nu har din anmälan kommit in till oss.
 3. Vill du redigera informationen klicka på kugghjulet, välj ”Redigera”. När du är färdig med dina ändringar trycker du på ”Spara”.
 4. Nu står din utställarplats som väntande och så snart vi har godkänt din begäran kommer din plats synas på kartan över utställare.
 5. Du kan närsomhelst redigera dina uppgifter. Om du redigerar, glöm inte klicka på ”+ Submit for review”. igen. Viktigt att statusen står som väntande. Annars kommer inte din uställarplats bli godkänd och synas på kartan.