Tillbaka till stora kartan

Hyddans Zon och Gård

Hyddans Zon och Gård erbjuder provsmakning av vår egen supergoda honung! Flytande och fast. Lokalt närproducerad honung från kupa till burk. Slungad och rörd, inga tillsatser, ej uppvärmd, ett äkta mathantverk såsom det ska vara! I vår lilla gårdsbutik finns även det gården för tillfället har att erbjuda, såsom honungsbröd, ägg, äppeldricka, potatis, färska kryddor, mm.

Sommartid anordnar vi Bisafari! En uppskattad naturupplevelse att ge dig själv eller vän i present. Här får du dra på dig skyddskläder, hänga med mig ut i bigården, och prova på hur det är att vara biodlare för en stund. Självklart provsmakar vi honungen!

Du kan även bli andelsbiägare genom att köpa in dig på en andel i en bikupa och säkra Din egen honung! Kontakta oss så berättar vi mer!

På gården finns även en friskvårdsanläggning som erbjuder Floating, Zonterapi och Hotstonemassage. Köp gärna med ett presentkort, en uppskattad gåva! Drop-in-floating i mån av plats! Kom som du är, allt du behöver finns här!

Är du trött under resan? Sov kvar hos oss! I samma stuga, med egen ingång, finns B&B Skogshyddan. Ett litet mysigt B&B, perfekt för familjen, paret eller kompisgänget som gärna delar rum. Egen dusch och toalett, samt frukost på rummet ingår! Tänk att sitta här på uteplatsen i kvällssolen, blicka upp mot skogsbrynet och lyssna på fågelsången. Du vaknar utvilad och äter en härlig lantfrukost med egna ägg från gården! Här kan du ta en kroppsbehandling, en skogspromenad, cykla på MTB-leden som passerar utanför, eller ta en tur till Tivedens nationalpark och de röda näckrosorna.

Vi samarbetar med Olshammarsgården, experter på husmanskost, festmat och Vätternfisk. Vid Din vistelse här hos oss kan du därför förboka lunch, middag, gårdsfika eller smörgåstårtbit som serveras raka vägen till ditt rum. Lyxigare kan det inte bli! Kanske en lokal favorit ”Triss i Vätternfisk”!

Konferens – Kickoff- After work – Långtidshyr boende – Friskvårdsavtal – Actiway – Epassi, kontakta oss, öppet året runt!

7 minuter västerut! LV 205 från Askersund mot Laxå, gul honungsskylt vid brevlådan!

Följ oss på facebook: Hyddans Zon och Gård, kolla hemsidan: hyddans.se för mer info!

Varmt välkommen till oss! Vi ger det lilla extra!

Plats under matresan
Markebäck Skogshyddan 911, Askersund