Tillbaka till stora kartan

Lilla Väsby Gård

Vad förväntar man sig av årets stora mathändelse? 

  • Att bjudas på en fin upplevelse i lantlig miljö där man får möta människorna bakom maten och får en massa härlig matinspiration? 
  • Att få äta en god lunch tillagad av fina råvaror från platsen eller att få njuta av en kaffe med gofika och kanske en riktigt god glass? 
  • Att kunna handla med sig ett brett sortiment av både här&närproducerade varor som är framtagna med glädje, kärlek och omtanke? 

-Allt detta tänkte vi på Lilla Väsby Gård erbjuda er!

Vi laddar gårdsbutiken med vårt nötkött, våra populära hamburgare och vårt fina korvsortiment. Hos oss hittar ni även ett brett utbud av fina lokala produkter från Örebro län ex: Honung, mjöl, rapsolja, marmelad, dressingar, ketchup, senap, ost, havregryn, surdegspasta, skorpor, fröknäcke, surdegsbröd, korvbröd, hamburgerbröd, kimchi, äppelmust, öl och annan dryck, samt blommor mm.

I år gästas vi som vanligt av tjejerna från Pinklish som kommer och sprider matglädje med sitt rosa rullande kök🍽💕. De kommer tillaga något smarrigt av gårdens kött och erbjuder även en vegetarisk rätt.

Det är med stor glädje vi berättar att vi sedan en tid tillbaka har inlett ett samarbete med LillAnnas Bageri/café. I år på matresan står de för kaffeserveringen på gården med gofika under hela helgen ☕️👏.
Utanför gårdsbutiken kommer vi ha en snabbkassa med ett urval av varorna som finns i gårdsbutiken där kommer vi även sälja den prisbelönta fårglassen från En får tacka och den magiskt goda glassen från Neerings i Grythyttan🍨🙌.

Man kommer kunna handla ljuvliga blomster från Trädgårdshäng 💐 , Nyslungad honung från grannen 🍯, Lammkött från Bärsta Gård och under söndagen kommer vi gästas av Hammars Smedja med fantastiskt fint smideshantverk 😃

Dessutom finns det möjlighet att hälsa på några av gårdens djur så som får och höns, kanske provsitta någon av gårdens stora maskiner och kika på veterantraktorerna som kommer på besök.

Vårt mål med helgen är att det skall finnas något för alla, både stora och små men framförallt att alla som besöker oss skall vara så nöjda att man vill komma tillbaka igen!
-Så packa in er i bilen och kom, vi ser fram emot att få dela denna fantastiska mathelg tillsammans med er!

Mer info om oss, våra djur och gården hittar ni på  hemsidan, där kan man även beställa våra populära köttlådor inför höstens leveranser.

-Varmt välkomna önskar vi på Lilla Väsby Gård!

Plats under matresan
Lilla Väsby 5170, Fjugesta