Pasta by Ziccardi
Ett stenkast från tågstationen i Lindesberg ligger Pasta by Ziccardi – en hantverkspastastudio, italiensk restaurang och vinbar med tradition, kvalitet och lokala råvaror i fokus.
Hos oss på Pasta by Ziccardi bakas all pasta för hand med lokala ägg och svenskt mjöl, och vi gör vårt yttersta för att maten vi lagar ska representera vår matfilosofi, som grundar sig på våra tre ledord: hantverk, hjärta och hållbarhet.
Allt vi gör är småskaligt, genomtänkt och personligt, och vi lägger stor vikt vid att våra gäster ska lämna oss med känslan av att de tagit del av någonting som betyder mycket för oss.
Pasta by Ziccardi slog upp dörrarna i augusti-24, och sedan dess har vi balanserat vår lilla verksamhet med livet i övrigt för att kunna erbjuda trevliga luncher, sorlande trattoriakvällar, mysiga bruncher, privata middagar och företagsevent, lärorika pastakurser i vårt bageri – samt en pastabutik där våra gäster kan köpa med sig färska pastarätter och trerättersmenyer att färdigställa hemma i det egna köket. Vi har även hunnit tillaga ett par spännande avsmakningsmenyer, byggt en liten uteservering och planerar nu att utveckla vårt vinbarskoncept ytterligare.
Under matresan bjuder vi in er för att se hur pastan bakas i pastabageriet och njuta av spännande rätter baserade på familjerecept och vår egen, personliga matresa. Eller varför inte stanna till på en espresso och en bit av vår kanongoda tiramisu som till och med tiramisuhatarna älskar?
Mer info om exakt vad vi kommer att erbjuda under matresan kommer.
/Geoffrey & Emma










