Tillbaka till stora kartan

Sikfors Herrgård

Sikfors herrgård ligger naturskönt vid sjön Sörälgen med möjligheter till både bryggdopp och vedeldat bastubad. Vandra, cykla eller bara koppla av. Välkommen till vår pärla i Bergslagen.

Hotellet: Stannar en natt eller flera, sov gott i bekämpa rum och kopplar av i våra fina salonger, i den vedeldade bastun eller någonstans i den stora trädgården.

Restaurangen”Från jord till bord” – så skulle man kunna beskriva vår matfilosofi. Vi vill veta varifrån våra råvaror kommer och vi vill att våra gäster ska lämna bordet med en känsla av upplevelse. Vi skapar matminnen!

Musteriet Det började med en äppelodling. Och sedan blev det ett musteri. Få saker är så gott som must av färskpressade äpplen. Nu kan du inte bara njuta av Sikfors Herrgårds äppelmust, utan också göra must av dina egna äpplen hos oss. Ta vara på skatten i din trädgård!

Herrgårdens konserver: Foodies, se hit! Våra kvalitetskonserver är något alldeles extra – hantverksmässigt framställda av rena köttvaror och med lång hållbarhet. Njuta av traditonella smaker i modern tappning. Perfekta att ge bort som present!

 

 

Plats under matresan
Sikfors 14, Hällefors