Tillbaka till stora kartan

Smultrongården

Vi finns här för dig som vill ladda batterierna och koppla av bland fågelkvitter på landet. Endast en kvart utanför Örebro. Historiens vingslag möter dig i huset från tidigt 1700-tal. Njut hembakta godsaker medan du ser ut över det vackra landskapet och hästhagarna. Eller chilla och gunga dig slumrig i vår hängmattehörna. Kanske vill du fira din födelsedag i vår vackra berså?

Hos oss är det mesta möjligt. Och har du inte gjort det än, borde du prova Adams räkmacka som sägs vara en av Sveriges bästa. Känd även utanför landets gränser. Avgör själv!

Du kan även shoppa kläder och inredning från våra väl utvalda leverantörer. Kanske en fransk klänning som vi själva importerat från Paris?

I sexton år har vi varit utflyktsmål för tusentals besökare, inte bara från Sverige utan även från Norge samt Tyskland, där en av våra böcker är utgivna. Nytt för i år är våra två orangerier där man sitter och fikar & äter i lugn och ro skyddad från väder och vind. Vi hälsar dig välkommen till en ny spännande säsong 2022.

Eva & Adam med personal

Plats under matresan
Smultrongården, Södra dylta