Tillbaka till stora kartan

Ströms Catering

Vår största passion är grill och att tillaga mat över öppen eld, att kombinera det med att befinna sig i naturen är enligt oss den oslagbara upplevelsen.

Med vårt koncept In da woods tar vi med företag och privatpersoner ut i skogen för både heldagar i hälsans tecken och middagar i det stora gröna rummet med himlen som tak.

Följ oss på Fb, insta och vår hemsida för att hänga med oss till skogs:)

Under matresan finns vi på plats i Brevens bruks gamla herrgård på Bruksgatan 8 som ligger belägen mitt i byn. Vi kommer att grilla vilt och andra fantastiska råvaror från traktens bönder. En del gott kommer finnas att inhandla på plats. Passa också på att ta en promenad i den vackra bruksmiljön bland fritt strövande hjortar. Missa inte att kika in på den charmiga lilla loppisen i byn där ni även kan ta en fika efter maten.

På kvällen bjuder vi in till skördemiddag. Vi grillar goda råvaror från trakten och njuter av en magisk konsert med Thomas Di Leva under sensommarkvällen.
I baren serverar vi bland annat gott öl från det lilla bryggeriet Ä.K.T.A öl beläget i Pålsboda. Ölsorterna är utvalda för att passa kvällens meny av ölmakaren.
För den som vill övernatta så finns det mysiga boenden både i byn och till skogs som hyrs ut av Brevens bruk.

Mer info kommer på fb och insta.

Kategorier
Plats under matresan
8-10 Bruksgatan, Brevens Bruk