Vilmas kök husmanskost
Jag heter Vilma Vehapaj och har ett företag där jag bakar husmanskost med ursprung från mitt hemland Albanien. Allt görs från grunden och jag gör bland annat kalla och färdigpackade maträtter som är enkla att köpa med sig hem så som byrek (sort av paj som är fylld med köttfärs eller spenat och fetaost), pite (piroger fyllda med köttfärs eller spenat och fetaost) och vinbladsdolmar. Jag serverar även maträtter som kan göras på plats är cevapcici med bröd, sandwich med skinka och grönsaker i toastjärn, sufllaqe (det är en sort av pitabröd som är fylld med kebab kyckling, vitlöksås och tomat, gurka). Efter maten har jag goda efterrätter så som baklava med valnötter, trileçe ( tremjölkstårta) m.m.
Mitt mål är att erbjuda till den svenska samhället en nytt smak och under Matresan kommer jag stå i Lindbacka.