Tillbaka till stora kartan

Wessans

Allt som jag säljer är hembakat. Just nu bakar jag hemma i köket men vi håller på att bygga en bakstuga hemma på gården.

Jag kavlar och gräddar mjukt norrländskt tunnbröd. Jag bakar även tunnbrödet på laktosfria produkter och mjölkproteinfria produkter men det bakas och gräddas i samma kök som det ordinarie brödet. Jag gör också havrekex både naturella och smaksatta i 3 olika smaker salt, oregano och timjan. Till jul har jag även smakerna kanel och kardemumma. Jag bakar Lefsor som är ett norskt fikabröd. De är fyllda med smör och socker. Man kan säga att det är en blandning av smörgås och bulle. De är söta och goda.

Ibland står jag någonstans med min fikavagn och säljer både fika och tunnbröd. Det kan vara någonstans ute i naturen eller på någon gårdsbutik eller marknad tex.

Jag tar också upp beställningar på smörgåstårtor och tunnbrödssmörgåsar med olika pålägg och fyllningar.

Under matresa kommer det att finnas tunnbröd och havrekex till försäljning. Jag kommer även att sälja fika hemma på gården under matresan i min fikavagn. Där kommer det bla att finnas Tunnbrödssmörgås, Lefsor, Kanelbullar, Silviakaka, Biskvier och mycket annat gott.

Plats under matresan
Hidingsta 522, Örebro
Sociala medier